x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Relaţia cu Grindeanu, foarte bună; cred că nu e nicio zi în care să nu vorbim

Dragnea: Relaţia cu Grindeanu, foarte bună; cred că nu e nicio zi în care să nu vorbim

14 Mar 2017   •   21:11
Dragnea: Relaţia cu Grindeanu, foarte bună; cred că nu e nicio zi în care să nu vorbim
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că relaţia pe care o are cu premierul Sorin Grindeanu este "foarte bună" şi nu este nicio zi în care să nu vorbească cu acesta.

"Cred că nu e nicio zi în care nu vorbim. Am înţeles că şi asta ar fi o pricină de atac. Cum să nu vorbesc cu prim-ministrul PSD, când eu l-am propus? Cum să nu-i răspund la telefon? Cum se consultă cu mine, se consultă cu mai mulţi oameni, dar nu stăm la telefon să mă întrebe cum face pasul în stânga şi în dreapta. Este un tânăr care a fost numit prim-ministru. Da, recunosc, nu a avut experienţa de prim-ministru. Nici Victor Ponta nu a avut experienţă de prim-ministru când l-am susţinut chiar în faţa preşedintelui Iliescu, în 2012, cu trei zile înainte să pice Guvernul Răzvan Ungureanu. Am avut încredere şi eu şi alţi colegi. Şi Victor a învăţat gestionarea funcţiei de prim-ministru în primele luni de zile", a declarat Dragnea, marţi, la B1 TV.

El a afirmat că Sorin Grindeanu îi dovedeşte "cu fiecare zi ce trece" că va deveni un prim-ministru bun. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: liviu dragnea