x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor

Dragnea s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor

19 Ian 2017   •   16:20
Dragnea s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, s-a întâlnit în Statele Unite cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor, Devin Nunes, prilej cu care l-a asigurat pe acesta că România va fi în continuare la fel de implicată în lupta împotriva terorismului. 

"Am avut ieri o discuţie aplicată cu domnul Devin Nunes, preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii. Subiectele abordate au vizat combaterea terorismului şi a ameninţărilor comune care vizează statele noastre, în contextul mesajelor foarte ferme transmise pe acest subiect de către preşedintele ales Donald Trump. L-am asigurat că România va fi în continuare la fel de implicată, iar dânsul şi-a exprimat aprecierea pentru modul în care a decurs colaborarea dintre SUA şi ţara noastră în această privinţă", a precizat joi Dragnea într-o postare pe Facebook. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a avut o întâlnire şi cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, Ed Royce, prilej cu care l-a asigurat pe acesta că România va fi în continuare un pilon de încredere al relaţiilor transatlantice. 

Tot miercuri, Liviu Dragnea s-a întâlnit şi cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate naţională în noua administraţie Trump, cu care a avut "o discuţie informală foarte bună". Cu această ocazie, Dragnea a dat asigurări că actualul Guvern de la Bucureşti va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare. AGERPRES

×