x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea se întâlnește cu liderii PSD la Vila Lac 1. Tema discuțiilor, lista noului cabinet

Dragnea se întâlnește cu liderii PSD la Vila Lac 1. Tema discuțiilor, lista noului cabinet

27 Iun 2017   •   14:20
Dragnea se întâlnește cu liderii PSD la Vila Lac 1. Tema discuțiilor, lista noului cabinet
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit marţi cu liderii de organizaţii pentru a discuta noua formulă guvernamentală, după ce Mihai Tudose a fost propus de PSD-ALDE pentru funcţia de premier, propunere agreată de preşedintele Klaus Iohannis. 

"Am invitat preşedinţii de organizaţii şi pe prim-ministru să avem o discuţie despre noua formulă guvernamentală. Am avut dimineaţă o discuţie şi cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Mihai Tudose. Mâine (n.r. - miercuri) o să continuăm discuţiile cu ceilalţi membri din Comitetul Executiv, astfel încât la 12,30, când intrăm în CExN, să avem o formulă finală pe care să o aprobăm politic, urmând ca premierul, propuneri de la noi, propuneri de la ALDE, să le depunem în Parlament împreună cu programul de guvernare", a declarat Dragnea înaintea discuţiilor. 

Întrebat dacă există posibilitatea ca Tudorel Toader să fie schimbat din funcţia de ministru al Justiţiei, aşa cum s-a vehiculat pe surse, Dragnea a spus: "Cred că sunt surse proaste". 

În ceea ce priveşte structura guvernului, preşedintele PSD nu crede că aceasta va fi modificată. 

"Nu cred, dar o să vedem ce reiese din discuţii. (...) Vom discuta despre fiecare în parte", a spus Dragnea, întrebat dacă există posibilitatea ca structura guvernului să fie modificată. 

El a adăugat că va discuta cu fiecare lider de filială în parte. "O să fie o discuţie foarte serioasă", a arătat Liviu Dragnea. 

Liderul PSD a negat că ar exista nemulţumiri în organizaţii. "Nu, dimpotrivă. (...) Nu ne-am certat. Dacă aveam unanimitate, nu era bine, au fost patru opinii diferite (n.r. - luni, la validarea de către CExN a lui Mihai Tudose). AGERPRES

×