x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Sper ca mâine sau poimâine să se convoace CSAT. Băsescu: Nu se impune

Dragnea: Sper ca mâine sau poimâine să se convoace CSAT. Băsescu: Nu se impune

28 Aug 2014   •   20:50
Dragnea: Sper ca mâine sau poimâine să se convoace CSAT. Băsescu: Nu se impune
Sursa foto: Dragnea: Sper ca mâine sau poimâine să se convoace CSAT. Băsescu: Nu se impune

Evoluţia situaţiei din Ucraina ar putea impune convocarea unei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării înainte de 3 septembrie, când era stabilit, a afirmat joi vicepremierul Liviu Dragnea.

"Cred că premierul va avea o discuţie cu preşedintele, probabil în seara asta sau mâine. Cred că eventualitatea unui CSAT înainte de 3 septembrie, când era stabilit, s-ar putea să fie reevaluată şi reanalizată şi (...) sper ca mâine sau poimâine să se convoace un CSAT. (...) Dacă, într-adevăr, trupele ruseşti şi tehnică militară rusească sunt angajate în lupte pe teritoriul Ucrainei, cred că este complet greşit să măsurăm pe hartă cât au intrat în teritoriu, până aici nu este invazie, de aici încolo este invazie. Pentru că este o dinamică ce se schimbă de la o oră la alta", a spus Dragnea la Antena 3.

El a apreciat că situaţia din Ucraina trebuie să fie tratată cu seriozitate de către toate instituţiile statului, în strânsă legătură cu partenerii externi ai României.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că nu se impune convocarea CSAT cu privire la situaţia din Ucraina, precizând însă că o şedinţă a CSAT va avea loc pe 3 septembrie. (Agerpres)

×