x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Sper ca Ponta să nu aibă resentimente faţă de mine, el nu e Geoană

Dragnea: Sper ca Ponta să nu aibă resentimente faţă de mine, el nu e Geoană

02 Dec 2015   •   09:14
Dragnea: Sper ca Ponta să nu aibă resentimente faţă de mine, el nu e Geoană
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că a avut în aceste zile mai multe întâlniri cu fostul premier Victor Ponta şi speră că acesta să nu aibă "resentimente" faţă de el, afirmând, ironic, că Ponta "nu este Mircea Geoană".


Liviu Dragnea a fost solicitat să comenteze relaţia actuală pe care o are cu fostul premier Victor Ponta, liderul PSD afirmând că cei doi au avut întâlniri, iar Ponta "e în regulă". "Cu domnul Ponta m-am văzut chiar astăzi (marţi - n.r.). Ne-am mai văzut şi zilele trecute şi am mai vorbit. De ce vă miraţi? (...) E în regulă, chiar e în regulă", a spus preşedintele PSD, întrebat cum se simte fostul prim-ministru.

Întrebat dacă Ponta nu are, cumva, resentimente faţă de el, Liviu Dragnea a spus că "speră că nu". "Din câte ştiu eu, Victor Ponta nu e Mircea Geoană. Adică, nu cred că poate să procedeze Victor Ponta cum a procedat Mircea Geoană. Suntem prieteni de cinci ani de zile", a explicat liderul PSD, citat de Ziarul de Iasi.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Dacian Cioloş, Dragnea a afirmat că relaţia este un "corectă". În ceea ce îl priveşte pe Iohannis, Dragnea a spus că nu are un alt tip de dialog decât cel public, care este "suficient", iar cu Dacian Cioloş speră să colaboreze şi pe viitor. "Nu sunt sentimente sau prietenii sau amiciţii. E o relaţie corectă. Cu domnul Cioloş am vorbit de mai multe ori în anii trecuţi, ne-am mai întâlnit, şi pe la Bruxelles, şi prin România. Am colaborat cât era comisar", a precizat Dragnea.

În privinţa relaţiei cu foştii parteneri de coaliţie, Gabriel Oprea şi Călin Popescu Tăriceanu, liderul PSD a spus că îşi doreşte să existe în continuare o colaborare la nivel parlamentar. 

×