x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea spune că îl susține pe Tudorel Toader

Dragnea spune că îl susține pe Tudorel Toader

05 Mar 2018   •   15:40
Dragnea spune că îl susține pe Tudorel Toader
Sursa foto: Foto: Karina Knapek

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că îl susţine fără niciun fel de ezitare pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, iar raportul prezentat de acesta (referitor la managementul DNA - n.r.) nu poate fi combătut de cineva de bună credinţă. 

"Ca să nu existe dubii, eu am citit raportul domnului Tudorel Toader, l-am citit cu foarte mare atenţie şi vreau să spun că îl susţin pe ministrul Toader fără niciun fel de ezitare. Nu ştiu despre alte criterii, dar acel raport nu poate fi combătut de cineva de bună credinţă. Că acel raport poate fi interpretat în multe moduri, sunt motive care ţin de oportunităţi politice, aia e cu totul altceva", a afirmat Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD. 

Preşedintele PSD spune că a ţinut să facă precizarea referitoare la ministrul Justiţiei pentru că au fost "o avalanşă de critici împotriva dumnealui". "Apăruse iar o ştire pe surse că, astăzi la CEx sau la congres va fi revocat ministrul Justiţiei. Am vrut să fac această declaraţie publică, să nu existe niciun fel de dubiu în ceea ce priveşte poziţia mea faţă de domnul Toader, de activitatea dumnealui şi, inclusiv, faţă de demersul pe care l-a făcut (propunerea privind revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA - n.r.)", a arătat Dragnea. AGERPRES

×