x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: „Subiectul naţionalizării sistemului de pensii private, un fals! Guvernul României să ceară explicații”

Dragnea: „Subiectul naţionalizării sistemului de pensii private, un fals! Guvernul României să ceară explicații”

12 Apr 2017   •   21:19
Dragnea: „Subiectul naţionalizării sistemului de pensii private, un fals! Guvernul României să ceară explicații”
Sursa foto: DIANA OROS

Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, că știrea potrivit căreia Guvernul Grindeanu intenţionează să naţionalizeze sistemul de pensii private din România este una falsă, arătând că ea a plecat de la președintele ASF, Mișu Negrițoiu.

”Operațiunea de manipulare împotriva noastră a început din februarie și o știți bine. După OUG13, s-a tot vorbit în ultima perioadă că prognozele noastre sunt nerealiste. Vă spun în premieră (...) PIB-ul va fi mai mare decât am prevăzut noi”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a mai precizat că această informație referitoare la sistemul privat de pensii este un „fake”, iar ea a plecat de la președintele ASF, Mișu Negrițoiu.

”Guvernul României ar trebui să ceară explicații Ambasadei Olandei și de la Guvernul Olandez, pentru că ceea ce a făcut această companie de asigurări în România poate să facă eventual într-o colonie. Nu poți să pornești un asemenea scandal din nimic. E de nepermis”, a mai spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea