x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Sunt absolut convins că preşedintele va accepta, luni, propunerea noastră de premier

Dragnea: Sunt absolut convins că preşedintele va accepta, luni, propunerea noastră de premier

21 Iun 2017   •   17:07
Dragnea: Sunt absolut convins că preşedintele va accepta, luni, propunerea noastră de premier
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat, miercuri, absolut convins că preşedintele Klaus Iohannis va accepta propunerea de premier pe care o va face alianţa PSD-ALDE. 

"Eu sunt absolut convins că preşedintele Iohannis va fi interesat în continuare de stabilitatea României. Toate mesajele publice pe care le-a dat în acest sens până astăzi au fost mai mult decât corecte şi de apreciat şi sunt absolut convins că luni, la consultări, când eu împreună cu domnul Călin Popescu Tăriceanu vom fi prezenţi la Cotroceni, va accepta propunerea noastră", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului întrebat dacă are certitudinea că preşedintele va desemna un premier propus de PSD. 

El a adăugat că până în prezent nu a avut o discuţie cu şeful statului. 

"Până acum nu am avut o discuţie. Din moment ce preşedintele a anunţat prin purtătorul de cuvânt că luni sunt consultările, nu avea sens să vorbim astăzi. Cred că avem timp suficient zilele următoare", a menţionat Dragnea. 

Acesta a mai spus că "era firesc" ca premierul Sorin Grindeanu să vorbească miercuri cu preşedintele.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: dragnea premier iohannis