x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Votul a decis - candidaturile lui Şerban Nicolae şi Daniel Savu nu sunt acceptate

Dragnea: Votul a decis - candidaturile lui Şerban Nicolae şi Daniel Savu nu sunt acceptate

30 Sep 2015   •   19:33
Dragnea: Votul a decis - candidaturile lui Şerban Nicolae şi Daniel Savu nu sunt acceptate
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri, prin vot, să nu fie acceptate candidaturile lui Şerban Nicolae şi Daniel Savu pentru şefia partidului, a anunţat preşedintele interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Comisia Electorală Centrală a prezentat raportul privind analiza candidaturilor depuse. Domnul Şerban Nicolae şi domnul Daniel Savu au fost invitaţi să-şi expună punctele de vedere, motivaţiile, argumentele, au fost şi colegi care au avut intervenţii. La final, s-a supus la vot propunerea comisiei, pentru că practic se solicita modificarea regulamentului. Nu au fost de acord să se modifice regulamentul. Eu şi Victor Ponta am votat în continuare împotriva regulamentului, în schimb votul a decis că nu sunt acceptate cele două candidaturi", a declarat Dragnea, la finalul şedinţei CExN al PSD.

El a adăugat că, "din păcate", a rămas singurul candidat, pentru că şi-ar fi dorit o competiţie şi pentru că niciodată nu a candidat singur pentru vreo funcţie.

Întrebat dacă după alegerile interne din 11 octombrie va propune o echipă de conducere cu care să lucreze, Dragnea a răspuns că nu. "După 11 octombrie voi face câteva propuneri. Nu o listă închisă sau o echipă închisă, ci câteva principii care aş vrea să fie avute în vedere de către delegaţii de la Congres, dar numai ca şi sugestii. Nu mi se pare corect să pui o echipă, nimeni să nu mai aibă dreptul să aibă alt punct de vedere", a menţionat Dragnea.

Agerpres

×