x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică DRAMATIC! Elena Udrea s-a plâns judecătorilor că a fost o nevastă ignorată, mințită și înșelată

DRAMATIC! Elena Udrea s-a plâns judecătorilor că a fost o nevastă ignorată, mințită și înșelată

14 Feb 2015   •   15:28
DRAMATIC! Elena Udrea s-a plâns judecătorilor că a fost o nevastă ignorată, mințită și înșelată
Sursa foto: DRAMATIC! Elena Udrea s-a plâns judecătorilor că a fost o nevastă ignorată, mințită și înșelată

Elena Udrea a declarat, în ultimul cuvânt în faţa instanţei, că Dorin Cocoş a minţit-o, de-a lungul timpului, în privinţa banilor, motiv pentru care şi-a schimbat declaraţia de avere de mai multe ori.  De asemenea, Udrea le-a spus magistraţilor că Dorin Cocoş ar fi avut o amantă încă din 2011. De asemenea, blonda s-a plâns judecătorilor că Dorin Cocoș o neglija în casnicie, că se certau zile în șir , nu știa unde pleacă soțul său în vacanțe și mai ales cu cine. În principiu ea n-a știut nimic despre nimic. Curios lucru, după ce a suferit atâtea abuzuri casnice, Elena Udrea îi lăsa intrucțiuni ascunse în interviuri lui Dorin Cocoș cum să se comporte.

Interviurile, mod de comunicare cu Cocoș
 
În interviurile acordate de Elena Udrea, înainte de a fi arestată, sunt multe mesaje către Dorin Cocoş, arată judecătorii în motivarea arestării fostului ministru al Dezvoltării.
 
"Instanţa consideră că inculpata şi-a încălcat obligaţia ce-i revenea în baza controlului judiciar cu rea-credinţă, întrucât a urmărit ca acele afirmaţii pe care le face să ajungă la cunoştinţa martorilor şi persoanelor implicate în dosarul Microsoft, pentru ca acestea să cunoască în prealabil care este apărarea sa şi, eventual, să o susţină", se arată în motivarea instanţei. Explicaţiile date de inculpată în mass-media constituie tot atâtea indicaţii către martorii şi inculpaţii din dosarul respectiv, în special către Dorin Cocoş, privind poziţia procesuală pe care inculpata ar dori ca acesta să o adopte, legat de acele sume de bani şi mai ales de faptul că doreşte ca acesta să o susţină în denunţul formulat împotriva unui şef de serviciu secret român", mai spun magistraţii. 

Udrea recunoaște și discuția cu Pescariu, dar susține că acesta a înțeles greșit
 
"Inculpata Udrea Elena Gabriela nu a negat şi a recunoscut discuţia cu Dinu Pescariu, dar i-a dat o altă explicaţie în sensul că Dinu Pescariu i-ar fi cerut doar să afle dacă un anumit avocat care reuşise să deblocheze un cont al unei alte persoane cercetate în acelaşi dosar este prieten cu şeful unui serviciu secret român. Instanta consideră că se poate vorbi de o suspiciune rezonabilă a comiterii infracţiunii de trafic de influenţă", se mai arată în motivare.
 
Elena Udrea, pericol public
 
"Împrejurarea că inculpata nu are antecedente penale, are studii superioare, este bine integrată social nu este de natură să micşoreze starea de pericol pentru opinia publică întrucât fenomenul corupţiei ce include şi trafic de influenţă reprezintă o ameninţare gravă pentru democraţie şi drepturile omului, pentru echitatea şi justiţia socială punând în pericol stabilitatea instituţiilor democratice", scriu magistraţii.
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea