x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică După Geoană, potopul. "Bogat și corupt, noua deviză PSD. Ponta, Ghiță, Dragnea - frăția banului. Luați-vă partidul înapoi!"

După Geoană, potopul. "Bogat și corupt, noua deviză PSD. Ponta, Ghiță, Dragnea - frăția banului. Luați-vă partidul înapoi!"

28 Noi 2014   •   13:37
După Geoană, potopul. "Bogat și corupt, noua deviză PSD. Ponta, Ghiță, Dragnea - frăția banului. Luați-vă partidul înapoi!"

Mircea Geoană, exclus aseară din PSD, a făcut, în cadrul unei conferințe de presă, mai multe declarații și acuzații dure către Victor Ponta și alti membri importanți ai PSD. Potrivit lui Mircea Geoană, după ce a fost exclus din partid, PSD este "bogat și corupt" și că pesediștii adevărați ar trbui să-și ia partidul înapoi, el fiind dispus să îi ajute, dacă e nevoie (de un lider n.r.)

Iată câteva dintre declarațiile fostului candidat PSD la președinția României:

- Bogat și corupt a devenit noua deviză a PSD-ului condus de traiada Ponta-Ghiță-Dragnea.

- Ponta a explicat în sfârșit motivul pentru care am fost exclus din partid în condițiile în care a pierdut într-o manieră catastrofală alegerile prezidențiale. ”eu și cu dl Geoană nu gândim la fel”. 

- Eu nu fac parte din frăția banului Ponta-Ghiță-Dragnea, nu cred că cei care gândesc diferit trebuie să fie eliminați pentru că devine un rival într-un viitor Congres

- PSD-iști adevărați, luați-vă partidul înapoi! Statutul partidului spune că președintele PSD se alege prin votul tuturor menmbrilor de partid. 400 mii veți avea dreptul să vă alegeți viitoarea conducere și viitorul partidului.

- Dacă veți dori să pun din nou umărul pentru viitorul partidului o voi face.

- Dacă nu veți ridica vocea, dacă nu vă veți cere dreptul, atunci vă spun cu regret ca un om care a fost alături de voi, că va trebui să gândim o platformă a unei stângi moderne democratice și care ascultă de vocea străzii.

×