x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea anunta: „Nu am fugit că nu aveam de ce”

Elena Udrea anunta: „Nu am fugit că nu aveam de ce”

16 Feb 2018   •   10:33
Elena Udrea anunta: „Nu am fugit că nu aveam de ce”

Elena Udrea se află în Costa Rica de mai bine de o săptămână! Şi stă în acelaşi cartier cu prietena ei Alina Bica, fosta şefă DIICOT care se află acolo încă de luna trecută.

 

Documentele celor de la Rise Project dovedesc că fosta blondă de la Cotroceni a aterizat pe 7 februarie pe aeroportul internațional San Juan. Iar înainte de a ajunge aici, Udrea a fost la Atena, unde a fost internată într-o clinică de fertilizare

„Câtă vreme sunt un cetăţean liber, chiar şi al unei ţări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea şi drepturile cetăţenilor. Nu am fugit nicăieri că nu aveam de ce să fug, că nu mă oprea nimic să călătoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu să fiu şi, să ma întorc atunci când îmi termin treaba, vacanţa, vizita etc”, a scris Udrea pe Facebook.

Mai mult, cei la Rise Project fac public un alt document care demonstrează că Alina Bica, fosta şefă antimafia, a intrat în afaceri cu oameni condamnați sau anchetați în România pentru fraudă și corupție. Soţul Alinei Bica aflat și el in Costa Rica, unde şi-ar fi deschis o firma de prestări servicii, import-export, în agricultură și creșterea animalelor.

Unul dintre acționari este afaceristul Călin Silviu Pop, condamnat definitiv, în 2013,  la doi ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală și executare de lucrări miniere fără licență.

Totodata, Pop este inculpat și în dosarul de corupție al primarului din Brașov, George Scripcaru. Cei de la Rise Project mai spun că atât Pop cat și Mircea Bica sunt sprijiniți  de Mihai Rădulescu, un alt personaj controversat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Elena Udrea costa rica alina bica diicot