x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: "Emil Boc ştie ce vrea să facă şi în ce echipă vrea să joace"

Elena Udrea: "Emil Boc ştie ce vrea să facă şi în ce echipă vrea să joace"

08 Feb 2014   •   23:59
Elena Udrea: "Emil Boc ştie ce vrea să facă şi în ce echipă vrea să joace"
Sursa foto: Udrea: "Emil Boc ştie ce vrea să facă şi în ce echipă vrea să joace"

Deputatul Elena Udrea a sosit la hotelul în care are loc întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu liderii şi membrii Partidului Mişcarea Populară (PMP) de la Cluj-Napoca, ea răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor despre o eventuală a aderare la PMP a lui Emil Boc că acesta 'ştie ce vrea să facă şi în ce parteneriat, în ce echipă vrea să joace'.

Udrea a fost întrebată la sosirea la hotel de jurnalişti despre o eventuală plecare a primarul Clujului din PDL şi aderare la PMP, ea răspunzând că acesta 'ştie ce vrea să facă şi în ce parteneriat, în ce echipă vrea să joace'. 'Nu trebuie să-l convingă nimeni', a adăugat ea.

Fostul vicepreşedinte al PDL, actualmente membru în PMP, a mai spus că se întâlneşte cu preşedintele la hotelul respectiv. 'Nu cred că se va discuta ceva', a mai spus ea.

Traian Băsescu se află la hotel Opera Plazza, la o întâlnire cu liderul partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, şi cu trei foşti miniştri democrat-liberali - Elena Udrea, Daniel Funeriu şi Teodor Baconschi. La întâlnire mai sunt prezenţi, Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, Rareş Rusu, consilier judeţean, primarul din Turda, Tudor Ştefănie, primarul din Huedin, Mircea Moroşan, fostul prefect, Florin Stamatian, şi edilul Clujului, Emil Boc.

Preşedintele Băsescu este aşteptat, duminică, la o dezbatere publică pe care PMP o va organiza la Cluj-Napoca şi la care va participa şi primarul Emil Boc.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea emil boc echipa