x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Embargo la nasi PSD

Embargo la nasi PSD

10 Mai 2004   •   00:00

Directorul OPC Timis si membru marcant al PSD Timis a renuntat, in ultimul moment, sa-i mai fie nas unui ziarist local, in urma unui ordin de partid.

TIBERIU KISS

Cunoscutul moderator de talk-show timisorean Ciprian Voin, de la televiziunea Analog, se va casatori peste cinci zile, dar fara nas. Cel care trebuia sa-l conduca la altar pe tanarul gazetar, Vasile Radulescu, nimeni altul decat directorul Oficiului pentru Protectia Consumatorului (OPC) Timis si membru marcant al PSD Timis, a renuntat in ultimul moment la calitatea de nas, in urma unui ordin de partid.

„Am facut o emisiune cu cei doi gazetari sechestrati in incinta unei scoli de staff-ul prefectului Horia Ciocarlie, candidat PSD la functia de primar al municipiului Timisoara. Dupa emisiune m-a sunat directorul OPC, viitorul meu nas. Pur si simplu m-a anuntat ca, chipurile, nu mai comunicam spiritual si ca trebuie sa-mi caut un alt nas", povesteste Ciprian Voin.

Ramas si fara nuntasi

Surse din PSD Timis sustin ca emisiunea „Opinia Publica", moderata de cunoscutul realizator tv, a creat discutii aprinse in sanul partidului de guvernamant. Ca atare, spun aceleasi surse, conducerea filialei Timis a luat decizia ca nici un fruntas PSD sa nu mai participe la nunta jurnalistului.

Ciprian Voin a confirmat faptul ca, in urma talk-show-ului, mai multi membri marcanti ai PSD Timis i-au refuzat invitatia de a mai participa la nunta, iar unii dintre ei nici macar nu au mai avut curajul sa-i raspunda la telefonul mobil.
×
Subiecte în articol: politic psd