x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc: Moţiunea nu va trece. Vor fi defecţiuni şi în tabăra opoziţiei

Emil Boc: Moţiunea nu va trece. Vor fi defecţiuni şi în tabăra opoziţiei

27 Apr 2012   •   07:39
Emil Boc: Moţiunea nu va trece. Vor fi defecţiuni şi în tabăra opoziţiei

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, inaintea dezbaterii motiunii de cenzura, ca "cel mai important lucru pentru acestaa tara este sa avem stabilitate politica" si ca motiunea nu va trece.

"Motiunea nu va trece. Va spune asta un om care a scapat de zece motiuni de cenzura. Cel mai important lucru pentru tara la aceasta ora este sa avem stabilitate politica. Cred ca acest demers nu ar trebui sa aiba succes. Sunt convins ca si in tabara Opozitiei vor fi defectiuni", a spus fostul premier.

Boc a spus ca la nivelul coalitiei exista "soliditate si solidaritate" care se vor vedea la votul de la motiune si ca este convins ca si in tabara opozitiei vor fi "defectiuni".

"La nivelul coalitiei exista soliditate si solidaritate, ea se va arata si in votul de astazi de la motiune, sunt convins ca si din tabara opozitiei vor fi defectiuni fie prin neprezentari in Parlament, fie prin votul impotriva motiunii, dupa cum au fost si in cazul nostru. Putine surprize se mai pot intampla astazi", a adaugat Emil Boc.

El a spus ca, "din punct de vedere al transferurilor, jocurile s-au cam incheiat", si ca sunt putine sanse sa mai apara surprize in plen.

×