x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor: Se simte o tensiune mare; nu va fi o luptă, ci o competiţie deschisă, onestă

Fifor: Se simte o tensiune mare; nu va fi o luptă, ci o competiţie deschisă, onestă

29 Iun 2019   •   13:10
Fifor: Se simte o tensiune mare; nu va fi o luptă, ci o competiţie deschisă, onestă

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, sâmbătă, la Congresul PSD că, deşi se simte o tensiune mare, nu va fi o luptă în PSD, ci o competiţie deschisă, menţionând că trebuie lăsate orgoliile la o parte pentru încredere şi solidaritate.

"Congresul PSD e cel mai important eveniment politic al PSD. În acest for se iau deciziile majore care trebuie respectate de PSD. Se simte, într-adevăr, o tensiune mare, ceea ce înseamnă că vom avea o competiţie vie, democratică. Faptul că sunt polemici înseamnă că PSD e un partid viu, deschis. (...) Vă asigur că nu va fi o luptă astăzi, ci va fi o competiţie deschisă, onestă, o competiţie în care toţi candidaţii vor pleca de la aceleaşi şanse. Indiferent cine va câştiga şi cine va pierde vor fi cu toţii echipa PSD", a afirmat Fifor.

El a spus că PSD este singurul din România care a propus un program tuturor cetăţenilor români.

"Este foarte important ca acesta să fie momentul în care să lăsăm tensiunile pentru dezbateri, iar dezbaterile să ducă la idei. Trebuie să lăsăm orgoliile la o parte şi să arătăm încredere, solidaritate, încredere pentru România şi pentru români. Este un mare interes pentru competiţie, dar trebuie să nu scăpăm din vedere că la acest congres vor fi şi alte momente importante pentru partidul nostru şi pentru cetăţenii României", a afirmat Fifor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fifor congres psd