x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Primarii 'Noului București' sunt distrugătorii sănătății în Capitală

Firea: Primarii 'Noului București' sunt distrugătorii sănătății în Capitală

de Alice Petrescu    |    04 Feb 2021   •   11:15
Firea: Primarii 'Noului București' sunt distrugătorii sănătății în Capitală
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul PSD, Gabriela Firea, o acuză pe Clotilde Armand pe pagina sa de facebook, că „și-a permis să taie finanțarea a patru spitale importante nu doar pentru București, ci pentru întreaga țară”. Ea susține că de aproape 20 de ani nimeni nu și-a permis să taie alocațiile bugetare de la spitale.

Firea susține că noii primari ai Capitalei nu acordă suficientă atenție pacienților din spitale și iau doar decizii politice. Toate aceste acuzații sunt făcute în contextul în care, spune ea, patru dintre spitalele bucureștene reprezintă un pericol major. 

„În cel mai mare sector - Sectorul 1 -, e jale! După ce că a prin fraudă, noul primar al dreptei unite împotriva oamenilor și-a permis să taie finanțarea - pe modelul amicului Nicușor -, a patru spitale importante nu doar pentru București, ci pentru întreaga țară: Spitalul Clinic de Urgență București - Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice”, a scris Gabriela Firea.

Liderul PSD le cere lui Orban, Barna, Cioloș să dea „dovadă de respect față de români”. „Comportați-vă ca niște oameni, nu ca niște roboți politici care au în cap numai voturi și, dacă alegerile sunt abia peste 4 ani, timp de 3 ani cauționați prăpădul la guvern și în primării! Credeți că oamenii vor uita? Interveniți urgent și stopați, cu puterea politică pe care o aveți, aceste nenorociri administrative ale noilor primari de dreapta pe care i-ați validat”, a mai spus Firea.

Senatoarea PSD îl atacă și pe Nicușor Dan. Ea il acuză că blochează mai multe proiecte pe motiv că sunt realizate în mandatul său. Printre remarcile fostului edil se numără și decizia primarului de a opri activitatea de la Spitalul modul Covid din Pipera, în condițiile în care spitalele Covid din Capitală sunt sufocate cu pacienți.

„De neînțeles a fost și decizia primarului #DrepteiUnite de a opri activitatea Spitalului modul Covid din Pipera. Cum să lași să facă păianjeni o construcție cu 250 de paturi și dotări în timp ce spitalele COVID sunt sufocate și se întâmplă nenorociri ca la Balș?”, a mai scris Firea pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea