x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Flutur e o zburatoare care produce larve."

"Flutur e o zburatoare care produce larve."

09 Feb 2004   •   00:00

Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, omul desemnat sa gestioneze campania electorala a partidului de guvernamant, s-a lansat sambata intr-un atac virulent la adresa vicepresedintelui PNL, Gheorghe Flutur, seful campaniei electorale a liberalilor la alegerile locale.

Facand aluzie la sonoritatea numelui liderului liberal, Cozma nca l-a catalogat pe Flutur drept "zburatoare care nu produce decat larve", informeaza Mediafax.

SFATURI. In cadrul Conferint ei municipale de alegeri a PSD Suceava, Octav Cozma nca a apreciat ca membrii partidului nu trebuie sa ramana indiferenti la atacurile partidelor de opozitie, indemna ndu-i pe acestia sa nu accepte "sfaturi de la oameni incompetenti, care au dus tara de rapa". "La Suceava, un lider local liberal, cu nume de zburatoare, ne da noua lectii. Macar daca ar fi ca albinele, sa dea miere, dar el produce doar larve", a spus Cozmanca.

REPLICA. Drept raspuns, vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a precizat ca in discursul lui Cozmanca se simte o ingrijorare si o temere ca "organismul bolnav numit PSD este in pericol de a intra in descompunere politica ". "Prin limbajul de toloaca, domnul Cozmanca nu face decat sa arate ingrijorarea ca acest organism poate fi devorat de larve si intra mai usor in putrefactie politica", a spus Flutur.
(NICU AMURARITEI)

×
Subiecte în articol: politic