x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriel Oprea, atac dur la Ponta: „Atunci când te prezinți în fața alegătorilor, să o faci cu tot ceea ce reprezinți la vedere. Inclusiv cu gradele”

Gabriel Oprea, atac dur la Ponta: „Atunci când te prezinți în fața alegătorilor, să o faci cu tot ceea ce reprezinți la vedere. Inclusiv cu gradele”

23 Feb 2019   •   09:45
Gabriel Oprea, atac dur la Ponta: „Atunci când te prezinți în fața alegătorilor, să o faci cu tot ceea ce reprezinți la vedere. Inclusiv cu gradele”

Președintele UNPR Gabriel Oprea a făcut vineri un apel către partidele de `intelligence`, cum le numește el pe Pro România și PLUS, și a cerut tuturor celor care au grade militare să intre în campanie electotală cu ele la vedere așa cum face el însuși.

”Am un respect deosebit pentru angajații din instituțiile de intelligence. 99% dintre ei sunt patrioți și își fac datora față de țară. Dar există intelligence și în rândul politicienilor. Și aici consider că e corect ca atunci când te prezinți în fața alegătorilor, să o faci cu tot ceea ce reprezinți la vedere. Inclusiv cu gradele.

Eu sunt cu gradele la vedere, sunt militar și nu am ascuns asta. Deci cred că toți cei care au grade la vreo instituție de intelligence sau au o relație de colaborare, trebuie să spună lucrul acesta deschis, să iasă la lumină, pentru ca românii să știe exact cine sunt acești candidați si să voteze în cunoștință de cauză.”, a declarat Gabriel Oprea, președintele UNPR, potrivit stiripesurse.ro.

Nu e prima oară când Gabriel Oprea aruncă săgeți înspre partidele de "Intelligence" și spre Victor Ponta.

„Partidele Pro România și PLUS sunt partide de 'Intelligence'. Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, eu știu ce înseamnă muncă de teren.
Am lucrat cu Victor Ponta, i-am botezat și copilul. Un om foarte deștept, a avut o guvernare foarte bună, la care l-am sprijinit, am pus și noi umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, cred că trebuie să se ridice în picioare", a spus Gabriel Oprea, într-o conferință de presă.

Informațiile au fost comentate, vineri, de Oana Zamfir și Adrian Ursu, la "Exces de putere" de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: gabriel oprea