x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Alături de doamna Dăncilă am rezolvat în două săptămâni ce nu am rezolvat cu două guverne

Gabriela Firea: Alături de doamna Dăncilă am rezolvat în două săptămâni ce nu am rezolvat cu două guverne

07 Apr 2018   •   07:30
Gabriela Firea: Alături de doamna Dăncilă am rezolvat în două săptămâni ce nu am rezolvat cu două guverne

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitată la ”100 de minute”, acolo unde a vorbit despre relația sa cu Executivul și cu partidul, în condițiile în care are nevoie de sprijin pentru mai multe proiecte importante, unul dintre acestea fiind Spitalul Metropolitan.

”Observând că atacurile nedemne, dezinformările, știrile toxice, nu mai conteneau, primul impuls este să răspunzi, m-am gândit dacă eu voi proceda la fel și va fi replică după replică, înseamnă că suntem la fel, înseamnă că și eu am uitat de credință, de lucruri sfinte (...) Am spus stop, am difuzat un scurt comunicat și am anunțat că având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, din respect pentru credincioși eu nu mai vreau să intru în aceste dispute” a spus Gabriela Firea.

”Eu cred în partid și în echipa noastră. Se consideră o slăbiciune să întorci tot timpul celălalt obraz, pentru că la un moment dat e posibil ca echipa să te considere un lider slab, dar nu este așa. Mai avem, cred, o trăire care nu este în totalitate corectă. Mă surprind și pe mine de multe ori, noi, oamenii, vrem rezultate imediate. Nimic important nu se realizează cât ai bate din palme” a continuat primarul Capitalei.

”Nu toate guvernele PSD-ALDE ne-au susținut proiectele (...) Când vii cu un proiect de spital, numai blocaje. Unde sunt toți cei care postează pe Facebook că sprijină construirea de spitale? Mi-am văzut de acest proiect important, pentru că de peste 50 de ani nu s-a mai construit niciun spital. Mă bucur că alături de doamna Dăncilă am rezolvat în două săptămâni ce nu am rezolvat cu două guverne. Acum realizăm studiul de prefezabilitate, iar la cele două spitale zonale se fac studiile de fezabilitate” a precizat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: gabriela firea