x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea sugerează că va candida pentru un nou mandat de Primar General

Gabriela Firea sugerează că va candida pentru un nou mandat de Primar General

10 Apr 2019   •   17:03
Gabriela Firea sugerează că va candida pentru un nou mandat de Primar General

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat într-o postare pe Facebook că nu va renunţa la actualul mandat, deşi a trecut printr-o operaţie dificilă, şi a sugerat că va candida pentru un nou mandat de edil.

“Azi circula un zvon otravit prin mediul politic si presa : ca nu am mai trecut pe la birou, ca imi voi anunta demisia in curand, se cauta deja si inlocuitori. Sunt convinsa ca multi m-ar vrea plecata, pentru ca am starpit retelele de interese obscure din Primaria Generala. Dar sunt si mai multi, oameni de buna credinta si onesti, care vor sa-mi duc mandatul la bun sfarsit iar la anul sa candidez din nou.
Știu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o știre atât de spumoasa dar, pentru a-i liniști pe cei care îmi poartă de grijă și pentru a le tulbura euforia celor care și-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă și aptă de muncă, nu mă țin captivă nici doctorii si nici extratereștrii, ci poate doar colegii mei de la Primarie, din imaginea alăturată, imortalizată chiar acum, în sala noastră de ședințe de lucru. 
Pana la urmatoarea (si ultima, sper) interventie chirurgicala de peste circa o luna, pe care am anuntat-o in postarea de la externare, sunt la birou, in plina activitate, chiar daca din cauza perioadei normale de refacere dupa operatie, nu am multe aparitii publice”, a scris Firea pe Facebook. Gabriela Firea a fost operată acum două săptămâni şi jumătate la colon, la Spitalul Cantacuzino din Capitala, iar de luni şi-a reluat activitatea la birou.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea