x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion: Trădare, moțiunea de cenzură e suspendată până ajunge Cîțu președintele PNL

George Simion: Trădare, moțiunea de cenzură e suspendată până ajunge Cîțu președintele PNL

06 Sep 2021   •   13:45
George Simion: Trădare, moțiunea de cenzură e suspendată până ajunge Cîțu președintele PNL
Sursa foto: Lucian Alecu

Moțiunea de cenzură este suspendată până ajunge Florin Cîțu președintele PNL”, spune co-președintele AUR, George Simion, care acuză că „mai mare trădare ca asta nu există”.

„Mai mare trădare ca asta nu există. O moțiune de cenzură pe care nu suntem lăsați să o înaintăm. PSD va depune o nouă moțiune doar ca să se joace de-a moțiunile. Moțiunea de cenzură este suspendată până ajunge Florin Cîțu președintele PNL. Moțiunea este în acest moment pe masă”, spune co-președintele AUR George Simion.

George Simion a mai spus că ședința BPR va fi reluată, fiindcă deputații și senatorii PSD și PNL au părăsit lucrările, iar propunerea lui Daniel Fenechiu (PNL) nu a primit numărul necesar de voturi.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a susținut în ședința BPR că doar semnatarii moțiunii de cenzură ar fi putut contesta propriile semnături.

Parlamentarii PSD, apoi cei ai PNL, s-au retras din ședința BPR.

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a cerut Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului acordarea unui termen de două săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură depusă de senatori și deputati USR si AUR.

 

(sursa: Mediafax)

×