x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din PSD! Primarul din Iaşi renunţă la toate funcţiile

Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din PSD! Primarul din Iaşi renunţă la toate funcţiile

07 Mai 2015   •   11:43
Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din PSD! Primarul din Iaşi renunţă la toate funcţiile
Sursa foto: Gheorghe Nichita / Facebook.com

Vicepreședintele PSD Gheorghe Nichita, președinte al organizației județene PSD Iași, a anunţat astăzi, printr-un comunicat de presă, că, începând cu data de 7 mai 2015, se autosuspendă din toate funcțiile deținute în partid, atât la nivel național, cât și la nivel local. Rămâne un simplu membru de partid.

Citeşte şi EXCLUSIV. Angajati ai Politiei, tocmiti ca BATAUSI de Nichita pentru adversarii politici

„Astăzi am avut o discuție cu președintele PSD Victor Ponta, prin care i-am adus la cunoștință faptul că mă suspend din toate funcțiile pe care le dețin în partid – cea de vicepreședinte la nivel național și cea de președinte al organizației județene a PSD Iași. Potrivit statutului partidului, până la clarificarea situației mele juridice, atribuțiile președintelui organizației județene a PSD Iași vor fi preluate de către Victorel Lupu, prim-vicepreședinte al organizației județene PSD Iași. Rămân în continuare membru al partidului și fidel principiilor social-democrate”, a declarat Gheorghe Nichita.

Citeşte şi Adevăratele afaceri ale primarului Nichita

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, 1 mai, propunerea procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) de arestare preventivă a primarului din Iaşi, Gheorghe Nichita, acesta urmând să fie cercetat sub control judiciar. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de DNA.  

Citeşte şi EXCLUSIV! Amantlâc de Iaşi. Povestea hărţuirii Adinei Samson de către primarul Nichita, spusă de către părinţii săi

Edilul fusese ridicat de la locuinţa sa din Iaşi, joi, 30 aprilie, şi adus la sediul DNA din Bucureşti, unde a şi fost reţinut, în aceeaşi zi.

Citeşte şi Amanta lui Nichita: Mă ameninţa şi mă bătea! Mergea la psiholog! (VIDEO)

Primarul Gheorghe Nichita este cercetat pentru că, abuzând de funcția deținută, ar fi instigat mai mulți polițiști să efectueze supravegheri operative și investigative în cazul unor persoane, fiind vizată - în special - chiar fosta sa amantă, Adina Samson, directoare în cadrul Primăriei din Iaşi.

×