x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ghinea (USR): Chemăm cetăţenii la un protest paşnic miercuri în Parcul Izvor

Ghinea (USR): Chemăm cetăţenii la un protest paşnic miercuri în Parcul Izvor

23 Iun 2018   •   18:30
Ghinea (USR): Chemăm cetăţenii la un protest paşnic miercuri în Parcul Izvor
Sursa foto: Marius Dumbraveanu

USR organizează un protest miercuri, în Parcul Izvor, când se votează în Parlament moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE, a anunţat sâmbătă deputatul USR Cristian Ghinea, vicepreşedintele partidului.

"Biroul Naţional al USR, întrunit în şedinţă de urgenţă sâmbătă, ca urmare a faptului că Partidul Social Democrat a ales să facă scut în jurul unui infractor, a decis să chemăm toţi cetăţenii români la un protest paşnic miercuri, 27 iunie, în Parcul Izvor din faţa Parlamentului, începând cu ora 12,00. Acţiunea se va numi 'Ia-ţi zi liberă pentru România!'. Facem un apel la toate partidele politice, la cetăţeni, la simpatizanţii USR şi ai altor partide politice, la societatea civilă, la sindicate, să se alăture acestui protest", a precizat acesta, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că USR este în dialog pe această temă cu liberalii, cu toate partidele din Parlament, dar şi cu Platforma România 100.

"Avem şi intenţia de a organiza acolo o agoră a schimbării, astfel încât să putem să avem un dialog permanent cu cetăţenii, să discutăm despre cum construim un viitor după Liviu Dragnea. În fiecare zi şi la fiecare intervenţie a unui USR-ist vom cere demisia lui Liviu Dragnea. Vom continua să protestăm cum am făcut-o şi până acum, suntem deja convinşi că noi în Parlament şi cetăţenii în Parcul Izvor vom constitui masa critică pentru schimbare", a susţinut liderul USR. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Cristian Ghinea