x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Atât Victor Ponta cât şi Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL

Gorghiu: Atât Victor Ponta cât şi Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL

28 Iul 2015   •   21:36
Gorghiu: Atât Victor Ponta cât şi Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi seara, că atât Victor Ponta cât şi Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL.

"(...) Cred că şi Victor Ponta şi Crin Antonescu au pierdut din ruperea USL. Unul a pierdut partidul şi îşi va pierde cariera politică din varii motive, printre care ultimul este că se încăpăţânează să rămână în funcţie, o încăpăţânare demnă de o cauză mai bună, dar fiecare îşi alege cauzele pentru care se luptă, iar Crin Antonescu şi-a pierdut partidul şi a pierdut europarlamentarele în mare parte tot din acest motiv", a spus Alina Gorghiu la Antena 3.

Despre Vasile Blaga, Gorghiu a spus că este un om care a reuşit să îi câştige respectul.

"Nu aş spune că Vasile Blaga este fioros (n.r.- aluzie la porecla lui Blaga- "Buldog"), este un om foarte organizat, care a reuşit să îmi câştige respectul în aceste şase luni în care colaborăm. Am cunoscut şi dimensiunea asta a lui, de organizator mai aspru în campania pentru prezidenţiale, dar e nevoie, reuşim să ne completăm profilul", a menţionat co-preşedintele PNL.

Alina Gorghiu a mai spus că primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre membrii PNL dar nu l-a văzut la niciun fel de şedinţă a partidului şi că rămâne de văzut dacă va dori să mai candideze pentru primărie sau dacă electoratul îl va mai susţine.

×