x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Cred că Olteanu e un om corect; sunt mâhnită că unii oameni folosesc politic nefericirea altora

Gorghiu: Cred că Olteanu e un om corect; sunt mâhnită că unii oameni folosesc politic nefericirea altora

29 Iul 2016   •   18:49
Gorghiu: Cred că Olteanu e un om corect; sunt mâhnită că unii oameni folosesc politic nefericirea altora

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat vineri că Bogdan Olteanu este un om corect, dar că rămâne ca ancheta să stabilească dacă acesta se face sau nu vinovat de acuzaţiile care i se aduc.

"Cred că este un om corect, rămâne ca ancheta să stabilească foarte clar care sunt concluziile. Nu pot eu să mă pronunţ pe ele, însă sunt mâhnită când văd că unii oameni folosesc politic nefericirea altora. Nu ştiu cum se va solda speţa Bogdan Olteanu, dar să arunci cu noroi în alţii doar pentru faptul că îţi dă ţie bine preţ de 24 de ore pe pagina de Facebook mi se pare o mârlănie, ca să nu o cataloghez mai dur", a spus Gorghiu, la Antena 3.

Ea a precizat că nu a comentat niciodată dosare în curs şi nici nu o va face, pentru că nu ştie ce conţin acestea şi pentru că un lider politic nu este nici analist, nici avocat şi ar trebui să aibă cumpătare maximă în privinţa justiţiei.

"Este nevinovăţia nu doar a lui Bogdan Olteanu, ci a oricărui om care merge într-o instanţă să-şi arate această nevinovăţie până la o sentinţă finală. (...) Să ştiţi că dacă plouă afară este vina Alinei Gorghiu, că ninge afară este tot vina Alinei Gorghiu, dacă Ponta are o problemă tot vina Alinei Gorghiu este şi indiferent cine are pe lumea aceasta ceva în neregulă vina îmi aparţine tot mie din perspectiva lui Ponta. Nu mă aştept să treacă 24 de ore să nu mă pomenească, ar fi revelaţia deceniului să nu aibă Ponta numele Gorghiu pe buze", a susţinut liderul PNL.

Gorghiu a arătat şi că în 2008, când nu era liderul PNL, nici nu făcea parte din staff-ul de campanie şi nici nu era parlamentar, era colegă şi asociată cu Bogdan Olteanu într-o societate de avocatură.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu este acuzat de procurorii DNA că, în perioada iulie - noiembrie 2008, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat şi primit de la un om de afaceri suma de un milion de euro şi sprijin electoral în schimbul numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunării, banii fiind remişi la sediul unui partid politic.

Bogdan Olteanu a fost reţinut pentru trafic de influenţă şi a fost prezentat vineri Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu bogdan olteanu