x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Cioloş m-a sunat să mă anunţe că merge la Bruxelles; probabil o să vorbim să-mi spună ce a discutat acolo

Grindeanu: Cioloş m-a sunat să mă anunţe că merge la Bruxelles; probabil o să vorbim să-mi spună ce a discutat acolo

28 Mar 2017   •   14:06
Grindeanu: Cioloş m-a sunat să mă anunţe că merge la Bruxelles; probabil o să vorbim să-mi spună ce a discutat acolo

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, că a avut o discuţie cu fostul prim-ministru Dacian Cioloş, înainte de vizita la Bruxelles a acestuia din urmă, precizând că este posibil să mai discute cu fostul şef al Executivului pe acest subiect. 

Întrebat la Europa FM dacă s-a consultat cu Cioloş înainte ca acesta să meargă săptămâna trecută într-o vizită la Bruxelles, unde a avut întâlniri cu oficiali europeni, Grindeanu a replicat: "De unde aţi înţeles că m-am consultat? (...) M-a sunat să mă anunţe că merge la Bruxelles, ceea ce e un lucru normal. Probabil că o să mai discut cu dânsul să-mi spună ce a discutat la Bruxelles". 

Totodată, Grindeanu a precizat că săptămâna trecută, la Bruxelles, au efectuat vizite mai mulţi miniştri ai actualului Cabinet. 

"La Bruxelles, (...) săptămâna trecută, au fost vreo 6 sau 7 miniştri, fiecare pe domeniile pe care le păstoresc. E normal să fie o relaţie strânsă cu Bruxellesul, cu Comisia Europeană, pentru că trebuie să aliniem toate politicile pe care le facem în ţară la politicile Comisiei Europene", a mai afirmat Grindeanu. AGERPRES

×