x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: La Palatul Victoria voi merge în momentul în care toate procedurile vor fi finalizate

Grindeanu: La Palatul Victoria voi merge în momentul în care toate procedurile vor fi finalizate

30 Dec 2016   •   16:15
Grindeanu: La Palatul Victoria voi merge în momentul în care toate procedurile vor fi finalizate

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat că va merge la Palatul Victoria după ce toate procedurile de învestitură vor fi finalizate, precizând că a stabilit cu prim-ministrul în exerciţiu, Dacian Cioloş, să discute luni referitor la predarea-preluarea mandatului. 

"La Palatul Victoria voi merge în momentul în care toate procedurile - şi anume învestirea şi de la Palatul Cotroceni (depunerea jurământului - n.r.) - vor fi finalizate, nu înainte", a spus Grindeanu, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului. 

El a precizat că trebuie să meargă şi la Timişoara pentru a clarifica anumite lucruri la Consiliul Judeţean Timiş, urmând să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al CJ, după ce vor fi finalizate procedurile de învestitură ca prim-ministru. 

"Am convenit cu dl prim-ministru Cioloş să ne auzim pe parcursul zilei de luni şi să stabilim paşii următori, eu anunţându-l că e nevoie să merg să clarific şi anumite lucruri la Timişoara, la Consiliul Judeţean Timiş. (...) În momentul în care toate procedurile sunt îndeplinite, şi anume depunere de jurământ şi toate aceste lucruri, imediat îmi voi da demisia de la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş", a explicat Grindeanu. AGERPRES

×