x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Nu-l văd pe Ponta plecând din PSD şi făcând alte construcţii; ar fi o dezamăgire pentru mine

Grindeanu: Nu-l văd pe Ponta plecând din PSD şi făcând alte construcţii; ar fi o dezamăgire pentru mine

20 Mar 2017   •   22:44
Grindeanu: Nu-l văd pe Ponta plecând din PSD şi făcând alte construcţii; ar fi o dezamăgire pentru mine

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că nu-l vede pe Victor Ponta plecând din PSD şi făcând o altă construcţie politică, precizând că ar fi dezamăgit dacă s-ar întâmpla acest lucru.

Întrebat, la Antena 3, dacă crede că Victor Ponta vrea să se desprindă de PSD şi să facă o grupare nouă împreună cu Daniel Constantin, premierul Grindeanu a răspuns: "Am avut o discuţie cu Daniel Constantin aseară, când m-am întors de la Timişoara. Domnul viceprim-ministru m-a sunat undeva în jur de 21.00 (...) să-mi spună că indiferent de finalitatea lucrurilor, chiar dacă s-ar merge pe un scenariu prost în ceea ce înseamnă ALDE, el susţine guvernul Grindeanu. Mi-e greu să spun şi nu-l văd trecând la Victor Ponta, nu-l văd pe Victor Ponta plecând din PSD şi făcând alte construcţii (...). Refuz să mă gândesc că are alte scenarii care nu sunt legate de PSD, Victor Ponta".

Grindeanu a mai spus că nu ia în calcul această variantă, în momentul actual.

"În acest moment, nu (...). Ar fi o dezamăgire pentru mine. Totuşi, vorbim de un fost preşedinte al PSD, de un fost prim-ministru, un om care împreună cu PSD, împreună cu echipa care l-a susţinut a făcut performanţă la guvernare. Refuz să mă gândesc la un asemenea scenariu şi vă subliniez ar fi o dezamăgire pentru mine şi cred că pentru generaţia noastră, o generaţie care a început atunci, pe vremea TSD, şi care încet, încet a crescut (...) în partid, nu în afara partidului", a spus Grindeanu.

Totodată, întrebat ce va face în condiţiile în care copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îşi retrage sprijinul politic pentru Daniel Constantin, premierul Grindeanu a precizat că speră să nu se ajungă acolo.

"Eu sper să nu ajungem acolo. O să vedem. Chiar nu e normal să discutăm despre posibile scenarii. Îmi doresc ca lucrurile să revină la normal", a mai afirmat Sorin Grindeanu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu