x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul ar putea discuta, miercuri, un proiect de lege pentru modificarea Codurilor penale

Guvernul ar putea discuta, miercuri, un proiect de lege pentru modificarea Codurilor penale

15 Noi 2017   •   13:19
Guvernul ar putea discuta, miercuri, un proiect de lege pentru modificarea Codurilor penale

Guvernul ar putea discuta, în şedinţa de miercuri, un proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii privind Codul penal şi a Legii privind Codul de procedură penală, se arată pe site-ul Secretariatului General al Guvernului. 

Surse guvernamentale au declarat, pentru AGERPRES, că acest proiect de lege vizează punerea în acord a Codurilor penale cu mai multe decizii ale Curţii Constituţionale. 

Printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse în şedinţa Executivului se numără şi un proiect de lege pentru modificarea Legii 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar şi pentru modificarea OUG 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată. 

Totodată, Guvernul ar putea discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea unei sume din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2017 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiază persoanele disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A. AGERPRES

×
Subiecte în articol: coduri penale MCV