x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ilie Năstase, supărat că nu a fost lăsat la tribuna oficială de la Arcul de Triumf

Ilie Năstase, supărat că nu a fost lăsat la tribuna oficială de la Arcul de Triumf

01 Dec 2017   •   22:30
Ilie Năstase, supărat că nu a fost lăsat la tribuna oficială de la Arcul de Triumf
Sursa foto: Lucian Alecu/Intact Images

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase s-a plâns vineri că nu a fost lăsat la tribuna oficială de la Arcul de Triumf de Ziua Naţională a României, deşi recunoaşte că nu avea invitaţie. 

"De cinci ani mă duc cu fiica mea. E adevărat că nu m-a invitat niciodată nimeni, m-am dus eu, m-am invitat singur. Am intrat acolo şi azi am fost refuzat. Mi s-a spus prin staţie că nu sunt pe listă şi că nu am voie să intru. M-am dus pe trotuar ca toată lumea, am ascultat imnul şi am plecat acasă. Fetiţa mea a plâns şi m-am enervat şi am plecat. Nu ştiu de ce nu m-au lăsat, că mai erau vreo 20-30 de generali din aceeaşi armată ca mine. Ei au putut, eu nu. Au confiscat ţara asta şi politic şi economic, acum au confiscat şi Ziua României şi asta este foarte grav. Oamenii care erau acolo au dat la şefi prin staţie, au spus că nu sunt pe listă şi nu mă lasă să intru. Nu sunt supărat pe cei de la poartă. Pe cei care organizează, da. Sunt supărat şi aştept scuzele de rigoare. Că e preşedintele României, că cine o fi, nu mă interesează. Eu am făcut ceva pentru România, am fost îmbrăcat militar, general, ca şi ceilalţi care erau în spate acolo, nu văd de ce eu nu pot să intru", a spus Ilie Năstase. 

Declaraţia a fost făcută vineri seara, după ce Ilie Năstase a primit, alături de alte cinci personalităţi, o diplomă de excelenţă şi cheia oraşului Bucureşti din partea primarului general, Gabriela Firea. AGERPRES

×