x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Micu după atacul suburban: Mii de scuze pentru doamna, soția, mama, omul Clotilde Armand

Ioan Micu după atacul suburban: Mii de scuze pentru doamna, soția, mama, omul Clotilde Armand

10 Iun 2021   •   11:51
Ioan Micu după atacul suburban: Mii de scuze pentru doamna, soția, mama, omul Clotilde Armand

Ioan Micu și-a cerut scuze public de la primarul Sectorului 1, după ca a spus că, dacă agresiunea reclamată de aceasta s-ar fi întâmplat în Franța, „era răpită și violată zile în șir”: „Mii de scuze pentru doamna, soția, mama, omul Clotilde Armand”.

„Doamnă Clotilde Armand, numele meu este Ioan Micu și doresc să îmi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastră într-un comentariu pe Facebook. Nu există nicio circumstanță atenuantă pentru gravitatea cuvintelor folosite, chiar dacă au fost sub forma satirică, vreau să știți că sunt printre semnatarii petiției de castrare chimică a violatorilor, nu înțeleg ce a fost în mintea mea când am făcut acel rușinos comentariu. Încă o dată îmi prezint mii de scuze pentru doamna, soția, mama, omul Clotilde Armand! Vă mulțumesc! ”, transmite Ioan Micu.

El spune că-și dorește să aibă mai multă „înțelepciune și cumpătare în patimile politicii”.

„Vî doresc multă înțelepciune și putere de muncă pentru a rezolva problemele stringente ale cetățenilor din sectorul 1, dar și mai mult îmi urez mie înțelepciune și cumpătare în patimile politicii. Cu regret, dar respectuos și sincer, Ioan Micu. Vă rog din tot sufletul iertați-mă și nu am rugămintea din considerente politice, nu au valoare foarte mare. Sunt un om simplu de la țară dar în fața conștiinței mele, a soției mele, și a copiilor mei trebuie sa mi corectez greșeala, pentru că toată viața mea am construit-o în jurul Dreptății, a Adevărului și a Binelui căile exprimate de Platon în Republica, vă mulțumesc pentru înțelegere”, conchide Micu.

Cazul a fost adus în atenția publicului de președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

„Consilierul județean PSD Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, indirect modul în care aceasta a fost agresată în București. <În Franța era răpită și violată zile în șir>. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic”, a scris, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Consilierul județean a fost contactat de MEDIAFAX și a spus că regretă situația creată. Ioan Micu susține că a făcut remarca deplasată după ce a consumat bere și că nu a realizat implicațiile mesajului său. De asemenea, Micu dezvăluie faptul că a fost mustrat prin intermediul telefonului de șefii de partid.

Conducerea PSD Vrancea a anunțat că va propune excluderea consilierului județean care, miercuri, pe Facebook, a comentat situația din Sectorul 1 al Capitalei, spunând că dacă se întâmpla în Franța primarul Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”.

Clotilde Armand a anunțat miercuri pe Facebook că a fost agresată în trafic de un bărbat necunoscut

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand