x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Rus: Băsescu îşi sfârşeşte urât mandatele. A bârfi pe seama serviciilor secrete mi se pare o eroare fundamentală

Ioan Rus: Băsescu îşi sfârşeşte urât mandatele. A bârfi pe seama serviciilor secrete mi se pare o eroare fundamentală

31 Oct 2014   •   15:03
Ioan Rus: Băsescu îşi sfârşeşte urât mandatele. A bârfi pe seama serviciilor secrete mi se pare o eroare fundamentală

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat azi, într-o conferinţă de presă la Cluj, că preşedintele Traian Băsescu îşi încheie foarte urât mandatele de şef al statului pentru că implică serviciile secrete româneşti în chestiuni cu care nu au nicio legătură.

'Părerea mea e că Traian Băsescu sfârşeşte extrem de urât mandatele de preşedinte. Extrem de urât! Iar introducerea serviciilor secrete într-o astfel de ecuaţie mi se pare o eroare pe care nu o faci sub nicio formă fără să ai dovezi foarte clare. A discuta, a bârfi în calitate de şef de stat sau de candidat la funcţia de preşedinte, a bârfi pe seama serviciilor secrete mi se pare o eroare fundamentală', a afirmat Ioan Rus, întrebat de jurnalişti cu privire la acuzaţiile că Elena Udrea ar fi fost filată de serviciile secrete în timpul unei vizite la Paris.

El a adăugat că nu crede că serviciile secrete româneşti au asemenea preocupări.

'Personal, nu cred că serviciile secrete româneşti s-au implicat în supravegherea Elenei Udrea. Nu cred! Nu există niciun motiv. A, s-ar fi putut implica dacă era şi Traian Băsescu. Asta e altă chestiune', a mai spus Ioan Rus, conform Agerpres.

×