x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, despre discuțiile pe PNRR: Premierul și ministrul Ghinea vor merge la Bruxelles

Iohannis, despre discuțiile pe PNRR: Premierul și ministrul Ghinea vor merge la Bruxelles

27 Apr 2021   •   19:19
Iohannis, despre discuțiile pe PNRR: Premierul și ministrul Ghinea vor merge la Bruxelles

Orice discuție care ține de guvern este în responsabilitatea premierului, drept pentru care după sărbători premierul împreună cu ministrul Ghinea vor mere la Bruxelles să poarte următoarea discuție cu Comisia Europeană referitor la PNRR, precizează Klaus Iohannis.

„Premierul este premierul și conduce guvernul. Deci orice discuție care ține de guvern este în responsabilitatea premierului, drept pentru care după sărbători premierul împreună cu ministrul Ghinea vor mere la Bruxelles să poarte următoarea discuție cu Comisia”, precizează Klaus Iohannis.

Șeful statului adaugă că ministrul Cristian Ghinea a lucrat „foarte mult” cu echipa pe care o conduce.

„A prezentat fix ce a fost agreat la guvern și la coaliție, deci nu a prezentat u plan propriu. Sigur, obiectivele României sunt foarte clare - dezvoltarea infrastructurii, a spitalelor, a școlilor, digitalizarea și multe altele. (...) Au fost incluse obiective de investiții pe care noi le considerăm importante”, spune Iohannis.

Președintele apreciază că este nevoie de mai multe rânduri de dicuții cu oficialii europeni.

„Nu și-a imaginat absout nimeni că la prima discuție pe primul draft Comisia va bifa totul și va spune că totul este perfect. Nemulțumirile unora sau altora sunt de înțeles, dar ele nu ajută cu nimic la rezovarea problemei”, adaugă șeful statului.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis