x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: PNL a ajuns într-o situație complicată; trebuie să găsească o soluție rapidă

Iohannis: PNL a ajuns într-o situație complicată; trebuie să găsească o soluție rapidă

29 Sep 2016   •   11:28
Iohannis: PNL a ajuns într-o situație complicată; trebuie să găsească o soluție rapidă

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că Partidul Național Liberal se află într-o situație complicată după demisia lui Vasile Blaga din funcția de copreședinte și coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare, șeful statului subliniind că liberalii trebuie să găsească o soluție rapidă în acest caz.

"Situația lui Vasile Blaga este o surpriză foarte neplăcută. Trebuie să fim foarte realiști. Prin această evoluție PNL a ajuns într-o situație complicată. Pe de altă parte, trebuie și cred că este demn de remarcat că Vasile Blaga în aceeași zi în care a fost inculpat s-a retras din conducerea partidului — o atitudine pe care o găsesc corectă politic, dar din păcate încă nu în toate partidele românești, asta este realitatea", a afirmat Iohannis.

El a subliniat că liberalii trebuie să găsească o soluție rapidă la această situație.

"PNL va trebui să găsească o soluție rapidă și bună pentru a avea o persoană care conduce campania electorală. Este o campanie complicată cea pentru parlamentare. (...) Răspunsurile la toate întrebările trebuie să le găsească PNL și sunt convins că se vor găsi într-un for de conducere foarte repede și vor căuta soluții", a spus Iohannis.

Șeful statului a subliniat că PNL trebuie să găsească o soluție care "transformă această criză în care se află într-o oportunitate, să se miște suficient de repede și suficient de bine nu doar pentru a trece peste această criză, dar și pentru a ieși întărit din această criză".

"Vom vedea dacă vor ști să facă acest lucru. Eu le doresc să găsească soluții", a mai spus Iohannis.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: klaus iohannis