x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Întâlnire Iohannis - Ponta, la Palatul Cotroceni

Întâlnire Iohannis - Ponta, la Palatul Cotroceni

22 Dec 2014   •   08:29
Întâlnire Iohannis - Ponta, la Palatul Cotroceni
UPDATE 15:14 - Prima consultare instituţională cu preşedintele Klaus Iohannis a fost una "extrem de utilă, serioasă şi eficientă. Lucrurile intră pe făgaşul normal", a scris premierul Victor Ponta pe contul său de Facebook, la finalul întâlnirii de la Cotroceni cu şeful statului.

UPDATE 13:23
- Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta care a avut loc luni la Palatul Cotroceni s-a încheiat, după mai mult de o oră de discuţii. Această întâlnire a avut loc la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis.

UPDATE 12:08
- Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni unde urmează să aibă o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a preluat duminică mandatul prezidenţial de la Traian Băsescu, în cadrul unor ceremonii care s-au desfăşurat în Parlament şi apoi la Palatul Cotroceni.
....................................

Preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat, azi, la ora 12:00, pe premierul Victor Ponta la o întâlnire pentru a discuta, printre altele, "perspectivele colaborării instituţionale între preşedinţie şi guvern".

"L-am invitat mâine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care vom discuta priorităţile guvernării, actualitatea politico-economică şi perspectivele colaborării instituţionale între preşedinţie şi guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12:00", a precizat, duminică seara, şeful statului, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, premierul Victor Ponta a confirmat invitaţia şi a spus că îi va da curs.

''Mâine (n.r. luni) voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituţională cu preşedintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârşit să demonstrăm românilor ce important şi benefic este ca preşedintele şi premierul să colaboreze pentru binele public. Toţi cetăţenii care ne-au numit în funcţiile noastre vor avea de câştigat'', a afirmat, pe Facebook, premierul.

Preşedintele Klaus Iohannis a preluat duminică mandatul prezidenţial de la Traian Băsescu, în cadrul unor ceremonii care s-au desfăşurat în Parlament şi apoi la Palatul Cotroceni.

×