x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis trage în social-democrați din toate pozițiile: „PSD este campionul populismului fără acoperire”!

Iohannis trage în social-democrați din toate pozițiile: „PSD este campionul populismului fără acoperire”!

09 Sep 2020   •   18:58
Iohannis trage în social-democrați din toate pozițiile: „PSD este campionul populismului fără acoperire”!
Sursa foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis acuză PSD că este „campionul populismului fără acoperire”, deoarece propune inițiative „complet demagogice cu măriri de venituri inaplicabile” pentru diverse categorii sociale.

„Aceste alegeri au fost deja amânate din cauza epidemiei. Acum au fost luate măsuri care permit desfășurarea alegerilor, astfel încât cetățenii care vin la vot să fie protejați. Nu știm cât va mai dura pandemia. Tocmai de aceea, alegerile locale nu mai pot fi amânate pe termen nedefinit. Provizoratul și lipsa de legitimitate a aleșilor care și-au terminat mandatul dăunează atât comunităților locale, cât și democrației noastre în ansamblu”, a declarat Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

El a spus că partidele și candidații își pot prezenta programele, chiar dacă este o campanie atipică.

Ca de fiecare dată, Iohannis nu a uitat să-i critice pe social-democrați.

„Din păcate, nici din această campanie electorală nu lipsesc inițiativele complet demagogice cu măririri de venituri inaplicabile pentru diverse categorii sociale. E o întrecere în Parlament în votarea unor astfel de proiecte, campionul populismului fără acoperire fiind, ca de obicei, PSD. Fac un apel la decență politică. Crearea de false așteptări imposibil de susținut economic sau contestarea unor măsuri sanitare sunt practici electorale toxice, care fac rău oamenilor”, a tunat șeful statului.

 

×
Subiecte în articol: Iohannis