x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iulia Motoc este bolnavă psihic? Eugen Mihăescu susţine că judecătoarea CCR a primit tratament psihiatric în SUA

Iulia Motoc este bolnavă psihic? Eugen Mihăescu susţine că judecătoarea CCR a primit tratament psihiatric în SUA

28 Aug 2012   •   19:48
Iulia Motoc este bolnavă psihic? Eugen Mihăescu susţine că judecătoarea CCR a primit tratament psihiatric în SUA

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la "Sinteza Zilei" un fragment din cartea de memorii a lui Eugen Mihaescu.

Potrivit insemarilor scriitorului roman, care a locuit in SUA o perioada mai lunga, judecatoarea Curtii Constitutionale Romane, Iulia Motoc a primit un tratament psihiatric la New York.

Eugen Mihaescu relateaza ca domnul Mihnea Motoc si-a facut studiile de Drept in perioada 1984-1989, iar la New York l-a urmat si sotia sa, doamna Iulia Motoc. Aici devine interesant...

"Cred ca lipsa de activitate a doamnei Motoc a indemnat-o sa urmeze - prin corespondenta, ca nu vad cum fizic ar fi putut altfel, cursurile la nenumarate universitati. Efortul prea mare trebuie sa fie vinovat pentru faptul ca doamna Motoc a devenit cunoscuta la New York pentru un comportament care a necesitat tratament psihiatric.

E de notorietate ca domnul Motoc a cerut sa paraseasca apartamentul din blocul proprietate a Romaniei din 3rd Avenue, colt cu 3rd Street si a inchiriat in World Trump Tower cu 15.000 de dolari pe luna. Spera astfel sa scape de indiscretii martori ai comportamentului eratic al doamnei.

Revenit in Europa, Mihnea Motoc ocupa un post important la Bruxelles si a scapat si de consoarta "cazand-o" la Curtea Constitutionala. Un aranjament convenabil, care cred ca ascunde, de fapt, o misiune la ordine. Asa ca zilele acestea ferbinti privim cu ingrijorare spre Curtea Constitutionala a carei componenta ne pune pe ganduri. Nu numai din cauza domnului presedinte Augustin Zegrean, care a fost toata viata juristconsult, dar si din cauza altor membri stiuti si nestiuti, care in loc sa judece, raspund pana la ordin", scrie Eugen Mihaescu, fost ambasador al Romaniei la UNESCO, citat de Mihai Gadea.

×