x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Update - Klaus Iohannis: Solicit demisia imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne! Ce spune Meleşcanu

Update - Klaus Iohannis: Solicit demisia imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne! Ce spune Meleşcanu

de Emil Neacşu    |    29 Mai 2019   •   17:42
Update - Klaus Iohannis: Solicit demisia imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne! Ce spune Meleşcanu

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut o declaraţie de presă în această după amiază, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele a subliniat că au fost probleme la alegerile din 26 mai. El a spus că nu are încredere în Guvern şi că va înfiinţa o comisie la Cotroceni pentru a găsi soluţii pentru desfăşurarea mai bună a alegerilor.

Cei care au organizat necorespunzător aceste alegeri trebuie să plătească cu funcţia, a spus Klaus Iohannis.

"Fiindcă nu au ştiut să îşi dea demisia de onoare, solicit demisia imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne", a declarat Iohannis!

Liderul de la Cotroceni a spus că ieri a fost la o reuniune a Consiliului European la Bruxelles, unde românii au fost lăudaţi pentru referendumul pe Justiţie.

"Foarte mulţi lideri europeni au apreciat rezultatele referendumului. Acest referendum este primul referendum din Uniunea Europeană care a reulşit, datorită vouă, dragi români, iar aceste felicitări le-am primit în numele românilor. În Europa, românii contează, în Europa, România contează, iar după rezultatele de la referendum aţi primit felicitări de la cei mai importanţi europeni", a declarat Klaus Iohannis.

UPDATE Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a declarat că va demisiona doar dacă i-o cere premierul Viorica Dăncilă şi l-a acuzat pe Klaus Iohannis că el este vinovat pentru situaţia creată la alegerile din 26 mai, unde românii au stat la cozi foarte mari şi mulţi nu au apucat să voteze.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis.