x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis - candidatul singuratic la mitingul din Sibiu. Pe scenă, liderii ACL, la semn, ca într-o parcare

Klaus Iohannis - candidatul singuratic la mitingul din Sibiu. Pe scenă, liderii ACL, la semn, ca într-o parcare

31 Oct 2014   •   18:18
Klaus Iohannis - candidatul singuratic la mitingul din Sibiu. Pe scenă, liderii ACL, la semn, ca într-o parcare

Strategic, cel din urmă miting electoral la care a ținut să apară Klaus Iohannis, candidatului ACL la alegerile prezidențiale ce vor avea loc duminică, a fost chiar în urbea pe care o conduce ca primar, Sibiu.

Klaus Iohannis nu e deloc genul de persoană și personalitate care să înflăcăreze mulțimile și nici chiar pe proprii susținători - lucru dovedit de Andrea Paul, care recomanda alegătorilor din Arad să-l voteze pe Victor Ponta.
Totuși, trecând de acest aspect, era de așteptat ca măcar în Sibiu Iohannis să reușească să adune mai multe persoane interesate să-l vadă la treabă, făcând ceea ce, am aflat tot de la proprii susținători, știe mai bine: să tacă.

Urmărind camerele web instalate de Primărie chiar în locul în care a avut loc mitingul electoral, în Piața Mare a Sibiului, s-a putut remarca faptul că nici chiar în orașul în care este primar, Klaus Iohannis nu a reușit să suscite destul interes din partea alegătorilor, în piață numărul celor absenți fiind mai mare decât cel al prezenților, o estimare relativă putând evalua prezența la câteva sute de persoane.

De remarcat și ordinea și disciplina în care liderii ACL s-au așezat frumos  în dreptul semnelor marcate pe scenă, mai spontan decât orice mașini care împart o parcare din România.



sursă imagine - stiripesurse.ro

×