x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis, din puțul gândirii: Am impresia că toată lumea mă atacă în afară de mine

Klaus Iohannis, din puțul gândirii: Am impresia că toată lumea mă atacă în afară de mine

18 Oct 2014   •   09:52
Klaus Iohannis, din puțul gândirii: Am impresia că toată lumea mă atacă în afară de mine

Klaus Iohannis, candidatul ACL la Preşedinţie, vorbește din nou. Și de data aceasta într-o logică pe care o înțelege doar domnia sa.

Întrebat, într-o conferinţă de presă susținută la Sibiu ce părere are despre atacurile din ultimele zile îndreptate împotriva sa, Iohannis a ținut să explice, în vorbe, că singura persoană care nu îl atacă este chiar el însuși! Dar nici de asta nu e foarte convins, pentru că e doar o impresie. Probabil până se va și convinge că într-o campanie electorală chiar asta se întâmplă - candidații își dau la gioale unii altora, pentru a-și crește șansele de succes, vom vorbi despre prezidențialele din 2019!

"Campania de până acum a avut două caracteristici, foarte multe atacuri la adresa mea, câteodată am impresia că toată lumea în afară de mine mă atacă pe mine, iar a doua caracteristică este acel zgomot de fond foarte intens creat de veşnicele certuri între preşedintele Băsescu şi primul-ministru Ponta care, din păcate, tind să acopere spaţiul media şi discuţiile pe fond, pe proiecte electorale, pe programe. Se discută considerabil mai mult despre tot felul de aşa-zise scandaluri şi acuzaţii la persoană decât despre proiectele pentru România şi este păcat", a declarat Klaus Iohannis, citat de dcnews.ro.
 

×