x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis: Îmi doresc o Românie fără corupţie

Klaus Iohannis: Îmi doresc o Românie fără corupţie

09 Dec 2016   •   12:42
Klaus Iohannis: Îmi doresc o Românie fără corupţie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, de Ziua Internaţională a luptei anticorupţie, că îşi doreşte o Românie fără corupţie. 

"Astăzi, 9 decembrie, se sărbătoreşte în întreaga lume Ziua Internaţională a lupei împotriva corupţiei. Corupţia înseamnă sărăcie, stagnare, dispreţ pentru cetăţeni, dispreţ pentru lege. Cum am mai spus: corupţia ucide. De aceea îmi doresc o Românie fără corupţie. De aceea am spus de fiecare dată că eu sprijin lupta anticorupţie. De aceea cred că este foarte important ca în România lupta anticorupţie să continue în forţă", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni. 

El a subliniat că apreciază în mod deosebit activitatea DNA şi a celor care şi-au făcut datoria "pentru ca astăzi România să nu mai figureze pe lista ţărilor corupte şi să fie un exemplu de acţiune şi determinare în lupta anticorupţie". 

"Lupta anticorupţie trebuie să continue până când respectarea legii şi corectitudinea devin normalitate, devin regulă, până când construim o societate care ea însăşi nu mai suportă, nu mai tolerează corupţia. Cred că suntem pe drumul cel bun, dar este important să continuăm şi ca să continuăm bine este bine să votăm. Vă aştept duminică la vot!", a conchis şeful statului. AGERPRES

×