x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lia Olguţa Vasilescu: Domnului Iohannis ar trebui să îi fie ruşine pentru atacurile la guvern pe tema Educaţiei

Lia Olguţa Vasilescu: Domnului Iohannis ar trebui să îi fie ruşine pentru atacurile la guvern pe tema Educaţiei

de Agerpres    |    13 Sep 2014   •   14:48

Vicepreşedinte PSD Lia Olguţa Vasilescu a afirmat sâmbătă că liderului liberal Klaus Iohannis 'ar trebui să îi fie ruşine' pentru 'atacurile' la guvern pe tema Educaţiei.

'Profesorii care au suferit în timpul guvernării PDL cu siguranţă se chinuiau să ţină o casă, nu şase. Înţeleg că domnul Iohannis este un mare admirator al politicilor aplicate de colegii săi din PDL - tăierea salariilor profesorilor, concedierea cadrelor didactice, închiderea şcolilor. Altfel, nu îmi explic atacul său de ieri la adresa Guvernului pe teme de Educaţie. La o adică, domnul Iohannis, care a dus-o foarte bine ca profesor luându-şi şase case, nu poate avea compasiune pentru oamenii din sistemul de Educaţie, care au suferit crunt în timpul tăierilor impuse de guvernarea PDL', a susţinut Lia Olguţa Vasilescu într-o declaraţie de presă.

Potrivit social-democratei, preşedintele liberal 'ar trebui totuşi să discute cu profesorii înainte de a vorbi pe teme de educaţie'.

'Domnul Iohannis ar trebui totuşi să discute cu profesorii înainte de a mai vorbi pe teme de Educaţie - îl asigur că îi vor povesti chinul de a întreţine o casă atunci când ai salariul tăiat cu 25%', mai afirmă Lia Olguţa Vasilescu.

×