x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liberalii din Alba îndoliaţi de o sinucidere

Liberalii din Alba îndoliaţi de o sinucidere

de Monica Stoica    |    12 Apr 2018   •   14:10
Liberalii din Alba îndoliaţi de o sinucidere

Vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia. Din primele informaţii oferite de poliţie pare a fi vorba despre o sinucidere. Cucui ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public. Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

Deputaţii liberali de Alba şi-au exprimat regretul faţă de moartea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alin Cucui. Deputatul PNL Florin Roman a declarat miercuri că Alin Cucui a avut în urmă cu câţiva ani o perioadă de uşoară stare depresivă şi că s-ar fi temut de nişte probleme medicale. "Am vorbit ieri (marţi - n.r.) la telefon cu el. L-am simţit că nu e în regulă. Mi-a zis că mă aşteaptă acasă. El a mai avut o perioadă, în urmă cu câţiva ani, de uşoară stare depresivă, a depăşit-o, acum se pare că nu. Se temea de nişte probleme medicale care nu s-au confirmat. (...) A avut o perioadă mai dificilă, a reuşit să o treacă la momentul respectiv, a reintrat în această perioadă şi se pare că nu a reuşit să o depăşească. El era un om plin de viaţă, dar era mai atent cu sănătatea lui, îşi făcea periodic controale, analize, se temea că ar avea ceva, deşi medicii i-au explicat că nu e vorba de nimic", a spus Roman. El a spus că Alin Cucui nu avea probleme financiare şi nici probleme în familie. Alin Cucui avea 42 de ani şi era căsătorit. El a candidat în 2016 pe listele PNL şi a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba din partea acestei formaţiuni politice.

''Un gest surprinzător. Chiar m-a afectat şi mă afectează. (...) Eu zic că o cădere psihică, nu s-a putut stăpâni.Sunt şi asteniile astea de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa prin surprindere. Cred că şi dumneavostră aveţi insomnii, însă trebuie să treci peste toate (...) Era un om chiar cu relaţii de prietenie şi colaborare, decât de a-l vedea pe el să intre în anumite afaceri.''

Cornel Olar, deputat PNL de Alba


 

 

×
Subiecte în articol: sinucidere Florin Roman