x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lider USR, reacție dură după nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier

Lider USR, reacție dură după nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier

21 Oct 2021   •   16:52
Lider USR, reacție dură după nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier
Sursa foto: Hepta

Deputatul USR Cristian Seidler a atacat numirea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. Liderul USR lansează mai multe întrebări legate de strategia politică a președintelui Iohannis și a PNL-ului. 

 

„E foarte gravă situația sanitară și avem nevoie de un guvern deplin care să acționeze responsabil în toate domeniile. Nominalizarea previzibilă a lui Nicolae Ciucă arată o criză suplimentară: cea de lideri politici cu instincte democratice, nu bazate pe ordine militare.

De ce PNL ar prefera să stea la cheremul PSDului pentru fiecare vot în Parlament în loc să se bazeze pe sprijinul constant al USR? Care e garanția că premierul Nicolae Ciucă nu va accepta împărțirea banilor cu pixul lui Dragnea sau că va sprijini depolitizarea instituțiilor publice și a companiilor de stat?

Despre asta dacă ați putea, vă rog, să nu tăceți, domnul președinte Klaus Iohannis. Și să îi dați lui Nicolae Ciucă un mandat clar și public să nu închidă ochii la cheltuirea iresponsabilă a banilor prin politizare. Nu e greu, trebuie doar să vreți. Poate decideți să mai dați o șansă țării nu doar fără PSD ci mai ales fără pesedisme. Pixul lui Dragnea miroase la fel indiferent cine altcineva îl ține în mână. Sper să nu învingeți si în acest domeniu la fel cum ați învins pandemia”, scrie Cristian Seidler pe pagina sa de Facebook.

×