x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea a reapărut după o săptămână de absență din spațiul public. Confirmă că luni merge la DNA

Liviu Dragnea a reapărut după o săptămână de absență din spațiul public. Confirmă că luni merge la DNA

12 Noi 2017   •   14:18
Liviu Dragnea a reapărut după o săptămână de absență din spațiul public. Confirmă că luni merge la DNA

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apărut în public, duminică, pentru prima dată după o săptămână de la ”revoluția fiscală” și a vorbit despre primele probleme după adoptarea Codului fiscal.

”Avem o singură problemă care va fi rezolvată de guvern, și anume situația celor din IT, ca firmele acestea să aibă în continuare avantaje. Categoric, impozitul zero rămâne la fel, iar salariile oricum nu le scad”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, duminică, atunci când a venit la congresul TSD.

Șeful PSD a dat asigurări că cei din partid lucrează pentru a găsi soluții, ca salariile celor din IT să nu scadă din ianuarie 2018.

Întrebat dacă va merge luni la audieri, la DNA, acesta a spus că da.

”Mă aștept la orice din partea DNA”, a mai declarat liderul PSD dar nu a dat detalii despre ce dosar este vorba.

Vineri au apărut informații pe surse că Liviu Dragnea ar fi fost citat la DNA pentru luni.

Ar fi două dosare în care Dragnea ar putea fi chemat de procurori să dea explicații. Este vorba de dosarul Tel Drum, unde șeful PSD nu are nicio calitate, dar poate fi chemat și în dosarul Belina, unde a mai fost citat și fostul vicepremier Sevil Shaideh.

În acest dosar, DNA a cerut ridicarea imunității pentru fostul ministru Rovana Plumb.

În acest caz, mai multe hectare de teren din Teleorman ar fi fost trecute abuziv din proprietate publică în cea privată, iar Liviu Dragnea ar fi știut de aceste lucruri.

Sursa: antena3.ro

×