x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Dosarul Belina este o ficțiune. Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul

Liviu Dragnea: Dosarul Belina este o ficțiune. Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul

24 Sep 2017   •   22:42
Liviu Dragnea: Dosarul Belina este o ficțiune. Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul
Sursa foto: DIANA OROS

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost invitat duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde a răspuns la întrebările momentului, respectiv dosarul Belina, chemare la DNA a doi miniștri.

Despre chemarea lui Sevil Shhaideh la DNA
”Mi se pare un al doilea atac violent la guvern, ca e o HG care face parte din categoria celor de la transfer de proprietate din public la public, pe cinci ani. E un transfer nu către un privat, ci către o instituție publică, la Consiliul județean. 
Ieri, am aflat că un mare concern dorește să fac o investiție mare în România și are nevoie de un mare transfer de teren. Dar cine va mai face?”, a spus Liviu Dragnea.

Despre lacul Belina
”Este vorba de o suprafață de teren plină de bălării, care are și niște bălți. Această proprietate a fost transferată de la domeniul public al statului la domeniul public al Teleorman. Suprafața aparținea statului și era administrată de Apele Române și a fost trecuta la Consiliul Județean Teleorman și administrată de Consiliul Județean Teleorman”, a spus Dragnea.

Despre dosar. Dragnea: Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul

”Dosarul este o ficțiune, dar are consecințe reale. Două doamne ministru foarte importante, iar miza nici măcar nu cred că mai sunt eu. Miza cred că e PSD”, a spus șeful PSD.

”Am primit tot felul de informații în weekendul ăsta, că vor să ajungă și la fiul meu. Este o luptă între abuz și democrați, între metode de poliție politică și metode democratice”, a zis Dragnea.

Despre ce intenționează să facă

”Este un atac și la Călin Popescu Tăriceanu, la întreaga coaliție până la urmă. 

Acest teren a trecut din domeniul statului în dom public al județului Teleorman. Închirierea la aceste bălți se va încheia, vor venii alții sau tot aceiași”.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea