x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Ponta va trebui să candideze la alegerile prezidenţiale. Nu cred că va mai amâna mult răspunsul

Liviu Dragnea: Ponta va trebui să candideze la alegerile prezidenţiale. Nu cred că va mai amâna mult răspunsul

10 Mar 2014   •   08:24
Liviu Dragnea: Ponta va trebui să candideze la alegerile prezidenţiale. Nu cred că va mai amâna mult răspunsul

Vicepremierul Liviu Dragnea spune că PSD este „setat” să îl susțină pe Victor Ponta la prezidențiale și nu crede că partidul l-ar putea susține pe Tăriceanu sau un candidat din afara PSD la șefia pentru Cotroceni.

"Cred că momentul lui Geoană a fost în 2009, un moment aproape unic. Cred că a fost o greșeală foarte mare prestația din timpul confruntării cu Băsescu. Acum, în 2014, este o situație nouă. PSD a fost setat să îl convingă pe Ponta la prezidențiale. Va fi foarte greu pentru PSD să susțină un candidat la prezidențiale din partea altui partid. Îmi vine greu să cred că PSD îl va susține pe Tăriceanu”, a spus Liviu Dragnea, aseară, la B1 TV.

Liderul PSD a precizat că, din punctul său de vedere, Ponta ar trebui să candideze la prezidențiale pentru că este cel mai bine plasat în sondaje.

„Este un lucru nou care i-a apărut în față, el a sperat să nu se rupă USL. El este cel mai bine plasat, cred că va trebui să candideze, dar decizia o va lua Ponta. Când el va fi convins, când va avea foarte limpede în minte tot scenariul, probabil va anunța ce va face, dar nu cred că va mai amâna mult răspunsul”, a mai spus Dragnea.

×