x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: În bătălia electorală care va urma în 2019, PNL va fi alături de Klaus Iohannis

Ludovic Orban: În bătălia electorală care va urma în 2019, PNL va fi alături de Klaus Iohannis

23 Iun 2018   •   16:30
Ludovic Orban: În bătălia electorală care va urma în 2019, PNL va fi alături de Klaus Iohannis

 În bătălia electorală care va urma în 2019, PNL va fi alături de Klaus Iohannis, a afirmat sâmbătă preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, care a salutat decizia şefului statului de a candida pentru încă un mandat de preşedinte al României.

''PNL este alături de preşedintele României aşa cum a fost şi în 2014, când Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale, aşa cum PNL a fost alături de el în toţi anii trecuţi de la alegerea sa în funcţia de preşedinte. În bătălia electorală care va urma în 2019, PNL va fi alături de Klaus Iohannis'', a declarat pentru AGERPRES Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a precizat că anunţul făcut de Klaus Iohannis, la o zi după decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l susţine pe Liviu Dragnea, nu este întâmplător.

''Mă bucur că preşedintele României a făcut acest anunţ prin care a clarificat candidatura domniei sale pentru al doilea mandat, a doua zi după decizia CEx al PSD. Prin anunţarea candidaturii, Klaus Iohannis transmite un mesaj extrem de puternic către clanul lui Dragnea, şi anume mesajul că este hotărât să se bată pe viaţă şi pe moarte pentru a elibera România de pericolul uriaş care o pândeşte prin tentativa clanului lui Dragnea de a captura statul român. Preşedintele le arată foarte clar acestor indivizi că va fi un adversar redutabil pentru orice fel de proiect nedemocratic, ne-european pentru România, pe care le pun la cale'', a spus Ludovic Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat sâmbătă, la Sibiu, o nouă candidatură la Preşedinţie.

×
Subiecte în articol: ludovic orban