x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Strategia politică PNL trebuie definitivată până la sfârşitul anului

Ludovic Orban: Strategia politică PNL trebuie definitivată până la sfârşitul anului

09 Sep 2017   •   19:00
Ludovic Orban: Strategia politică PNL trebuie definitivată până la sfârşitul anului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că strategia politică a partidului trebuie definitivată până la sfârşitul anului şi că este necesar ca aceasta să fie integrativă pentru a aduna aproape tot ce înseamnă cetăţean care nu votează cu PSD. 

"Noi trebuie să definitivăm până la sfârşitul anului strategia politică a partidului, care să definească cu precizie ţinta, obiectivele şi mai ales toate planurile de acţiune aferente pentru atingerea acestor obiective. Pentru acest lucru avem nevoie de o fotografie foarte serioasă şi profundă, la zi, a opţiunilor cetăţenilor, pentru asta e nevoie şi vom face, probabil după 30 septembrie, o cercetare profundă pe un număr de subiecţi", a precizat Ludovic Orban, care a participat la Şcoala politică a TNL "Agenda politicianului: Tema zilei vs Tema noastră", desfăşurată la Eforie Nord. 

Potrivit liderului liberalilor, trebuie cercetată toată plaja de cetăţeni, opţiuni, mentalităţi, aşteptări ale celor care nu votează cu PSD, pentru a găsi cele mai bune mesaje, cele mai bune canale de comunicare. 

"Trebuie să avem o strategie integrativă pentru a aduna aproape tot ce înseamnă cetăţeanul acestei ţări care nu votează cu PSD. (...) Asta înseamnă o strategie bine pusă la punct. Implicit, în baza strategiei politice, avem nevoie să definitivăm o strategie de comunicare", a spus liderul PNL. 

El a menţionat că în ultimele şase luni ale anului partidul trebuie aşezat "pe linie de luptă". 

"După alegerile care au avut loc în organizaţii şi la nivel naţional, până la sfârşitul anului avem ca obiectiv să se aşeze toate organizaţiile partidului, Organizaţia de Tineret, Organizaţia de Femei, Liga Aleşilor Locali, care, probabil, va fi prima care va avea alegerile, şi celelalte structuri ale partidului. Vă rog să vă implicaţi, vreau să repornim comisiile de specialitate ale partidului, indiferent dacă vă convin sau nu vă convin nominalizările făcute de Biroul Executiv ca şi coordonatori interimari pentru aceste comisii de specialitate. Rugămintea mea e către toate colegele care au expertiză într-un domeniu sau altul să se implice în activitatea comisiilor de specialitate, pentru că eu chiar îmi doresc ca aceste comisii să fie un laborator de idei pentru PNL, de politici publice, de soluţii la diferitele probleme care apar şi nu în ultimul rând izvorul şi al comunicatorilor partidului", a adăugat Ludovic Orban. AGERPRES

×